VANDRETURE 2018
Greve Kommune
Print
Gem
Historier fra stranden
Turlængde 4 km
En middelsvær tur
Fortælletur , Lokalhistorisk interesserede
Startdato: 03. sep 2017 kl 13:30
Slutdato: 03. sep 2017 kl 15:00
Gå med på tur langs stranden og Strandvejen og få krydret din gåtur med kulturhistoriske fortællinger. Hør om dengang der var liv og glade dage på Badehotellet og lidt om de historier bygningerne og stederne på turen gemmer på.

Husene langs Strandvejen gemmer på mange små finurlige historier. Nogle vedrører bare enkelte personer eller bygninger, mens andre er en del af hele kommunens historie. Denne eftermiddag vil arkivar Mikkel Stage folde nogle af de mange historier ud, når han tager deltagerne med på en tur langs stranden og Strandvejen fra Villa Olsbæk og ned til Mosede Havn. Undervejs på den ca 4 km lange strækning vil være indlagte stop, hvor Mikkel Stage vil fortælle om udvalgte bygninger, personer og steder langs ruten. Hør om historien bag nogle af de gamle huse langs stranden og bliv klogere, mens du også kan nyde naturen.

Turleder:Mikkel Hansen Stage / 20602657
Turarrangør (ansvarlig for tur): Greve Lokalarkiv på Greve Museum

Vær opmærksom på, at noget af turen går ned over stranden, hvorfor vi anbefaler fodtøj, der også er egnet til at gå i sand med. Bemærk desuden, at turen ikke slutter samme sted, som vi begynder.

Turen er ikke egnet for barnevogn/kørestol,

Startsted:
Villa Olsbæk. Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve
Slutsted:
Mosede Havn. Havnevej 20, 2670 Greve
Transport - start/slutsted:

Bus 224 stopper ved Godsvej/Hundige Strandvej.