VANDRETURE 2020
Greve kommune
Print
Gem
Hedeland Syd: Gasbjerg og vinterasser
Turlængde 11 km
En middelsvær tur
Travetur
Startdato: 01. sep 2020 kl 17:00
Slutdato: 01. sep 2020 kl 20:00
Turen er i det sydlige Hedeland og går over Gasbjerget, forbi Naturhytten til bålhytten ved Vinterrasserne, hvor der er spisepause. Herfra videre over Hedelands Arrangementsplads og vi runder Vindinge Langsø, hvorefter vi krydser Naturlegepladsen. Herfra følger vi Hedebostien tilbage til Tune

Fra Tune IF Trims klubhus (den tidl. tandklinik, Skolegade 9A) går vi over Tune Idrætsanlæg og kommer hurtigt ind i Hedeland ved Rendebjergvej. Vi følger stierne mod Gasbjerget, hvorfra der er en flot udsigt over landskabet, Roskilde Lufthavn og Sjællandsringen. Vi går videre forbi Naturhytten (toilet) og krydser Roskildevej, inden vi kommer frem til Vinterrasserne, hvor vi spiser den medbragte mad i bålhytten. Vi har gået 5 km og evt. kan man gå direkte tilbage til Tune (2 km). 

Efter pausen krydser vi Tune Landevej via ”jernbanebroen” og går over Hedelands Arrangementsplads og rundt om Vindinge Langsø.

Herefter ser vi nærmere på Naturlegepladsen, inden vi vender hjemad. Vi følger her den nye Hedebosti, som passerer Vinterrasserne og Tune-Hallerne, inden vi kan nye en forfriskning i klubhuset.

Turleder:Fritz Jüngling / 21292159
Turarrangør (ansvarlig for tur): Tune IF Trim

Medbring madpakke og drikkevarer

Startsted:
Tune IF Trims Klubhus, Skolegade 9A, 4030 Tune
Transport - start/slutsted:

Bus 600S og bus 224 stopper ved Tune Kirke.

Herfra er der ca. 250 m til Skolegade 9