Aftentur ved Glumsø Sø Bålhygge i Smørhullet
Turens længde
6
En let tur  
Fortælletur
Andet (angiv herunder)
Kom og hør om friluftsaktiviteter omkring Glumsø Sø og Glumsø Skov og tilfør dine ideer til udvikling af friluftsliv til Næstved Kommunes friluftsstrategi, som er under udarbejdelse. Glumsø og Omegns Lokalråd og Næstved Kommune inviterer til aftenvandring. Undervejs drøfter vi aktivitetsmuligheder og ser eksempler på friluftsfaciliteter i området.


Turen går rundt om søen, hvor vi nyder de naturskønne områder tæt på byen. Vinterbaderne fortæller om de seneste udviklingsmuligheder ift. faciliteter til vinterbadning. Vi passerer det tidligere rensningsanlæg. Kan bygningerne få nyt liv og anvendes til aktiviteter ved Glumsø Sø? Ved fugleskjulet nyder vi udsigten over søen. På Fabriksvej ser vi arealerne til det nye boligområde og skoven, som er et nærrekreativt grønt område. Vi passerer hundeskoven og går gennem Glumsø Skov, hvor vi ser Naturstyrelsens shelterplads.

Turen slutter i Smørhullet, hvor vi byder på en forfriskning. Næstved Kommune fortæller om friluftsstrategien og inviterer alle deltagere til at komme med input til projekter, der kan medvirke til mere friluftsliv, bosætning og turisme i og udenfor Glumsø.

Turleder
Glumsø og Omegns Lokalråd
,
Grith Neel Andersen
Startdato: 21-08-2019    kl 18:00
Slutdato:  21-08-2019    kl 20:30
Turarrangør
Næstved Kommune

Kontaktperson
Grith Neel Andersen

Telefonnummer
55886084
Eventuel transport til/fra - start/slutsted

Regionaltog og bus 570

Start- og slutsted
Startsted
Badestranden ved Glumsø Sø, Skolevej 11, 4171 Glumsø
Slutsted
Smørhullet, Nyvej 13, 4171 Glumsø
Redaktør: Sabine Meyer /
Opdateret den 21-06-19